Prodej stavebního pozemku, 1.951 m2 - Velké Karlovice

Cena: 4 975 050 Kč
Financování:na hypotéku za 21 427 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Vsetín
Lokalita: Velké Karlovice
Aktualizace: 15.05.2024 13:03
Číslo zakázky: 37967
Výměra pozemku: 1951 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Je nám potěšením Vám exkluzivně nabídnout ke koupi pozemek určený pro výstavbu rodinného domu ve velice lukrativní lokalitě - v obci Velké Karlovice.

Nabízený pozemek je situovaný na slunečném jižním svahu, kde o sluníčko není nouze v průběhu celého dne v každém ročním období. Jeho celková výměra činí 1.951 m2. Je obdélníkového tvaru se šíří přibližně 22 - 25 m a délkou přibližně 80 m. Pozemek je mírně svažitý a jeho vrchní část nabízí krásný výhled na obec a okolní lesy.

Dle územního plánu spadá pozemek do ploch smíšených obytných vesnických. Hlavním využitím je bydlení v rodinných domech v kombinaci s výrobními a nevýrobními službami.
Dle schválené územní studie pro danou oblast je možná výstavba jednoho samostatně stojícího domu s jedním podzemním, jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. Zastavěná plocha domem je stanovena až do 200 m2. Celková zastavěnost pozemku je do 60 %.

V jeho těsné blízkosti se nachází zástavba rodinných domů, soukromých rekreačních objektů, menších bytových domů, malá zahrádkářská oblast a mateřská škola. Jedná se o krajní a klidnou zástavbu, mimo hlavní silnici.

Na sousedícím pozemku již byla zahájena výstavba rodinného domu ve stylu valašské roubenky.
K pozemku vedou všechny sítě - obecní vodovod, kanalizace a elektřina.

Obec Velké Karlovice je prestižní, typicky valašskou vesnicí situovanou v údolí pohoří Beskyd a Javorníků. Svou rozlohou patří mezi největší obce v České republice. Díky kouzlu okolní přírody je celoročním lákadlem pro množství návštěvníků, o čemž svědčí i velký počet hotelů, apartmánů a wellness resortů. Je zde k dispozici rovněž veškerá občanská vybavenost - mateřská a základní škola, potraviny, restaurace, pošta, čerpací stanice, autobusová zastávka nebo také vlaková stanice.

Na popularitě získávají Velké Karlovice zejména v posledních letech, kdy si je pro svoje bydlení nebo rekreaci volí řada známých osobností.

Pro více informací kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Michaela Jakeš Bočová, Mgr.
tel: 420773742331

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 94 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop