Prodej rodinného domu 277 m2, pozemek 5086 m2 - Velké Karlovice

Cena: cena v RK
Informace k ceně: info v RK, + provize RK
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Vsetín
Lokalita: Velké Karlovice
PENB: B 128 kWh/m2/rok
Aktualizace: 19.04.2024 09:30
Číslo zakázky: 37926
Stav: výborný
Výměra pozemku: 5086 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Je nám potěšením Vám nabídnout na prodej výjimečný dům v lukrativní lokalitě Beskyd - v obci Velké Karlovice.

Dům je situovaný na jižním svahu, díky čemuž jsou z domu, z terasy a také ze zahrady krásné výhledy do okolí. O dokonalé soukromí se postará pozemek o výměře 5.086 m2, který ze své severní strany hraničí už pouze s lesem. Díky své unikátní poloze zde není nouze o slunce v průběhu celého dne v každém ročním období.

Dům má celkově tři podlaží - jedno částečně zapuštěné do svahu, první a druhé nadzemní podlaží. Celková podlahová plocha všech třech podlaží činí 277 m2.

Na spodním patře, které je částečně zapuštěné ve svahu, je k dispozici prostorná dvougaráž (40,35 m2) vybavena sekčními vraty. Parkování dalších několik aut je možné na příjezdové asfaltové cestě. Je zde také k dispozici velká skladovací místnost (34,53 m2), sklep a technická místnost. Původní majitelé díky těmto prostorům měli možnost propojit bydlení se svým podnikáním.

Na prvním nadzemním podlaží najdeme centrum domu - velký otevřený obývací prostor s krbem propojený s kuchyňským koutem. Pro vstup na zastřešenou terasu orientovanou jihozápadně slouží velký HS portál.

V domě je celkově pět neprůchozích pokojů, dvě koupelny a dvě toalety. Orientační půdorys je k dispozici v obrázcích. Okna jsou hliníková s izolačním trojsklem vybavena elektricky ovladatelnými venkovními žaluziemi. Podlahy jsou vinylové.

Jednotlivé prvky interiéru jsou řešeny velice nadstandardně. Také zde bylo myšleno na vše pro praktický život. V garáží je umístěný sušák pro zimní výbavu na lyžování. Dům má také vlastní dieselový generátor pro případ výpadku proudu. Na zahradě je rozvedena voda v několika bodech. Je zde také příprava pro klimatizaci, příprava pro saunu směrem na severní terasu, datové zásuvky v každé místnosti nebo regulace tepla na dálku. V domě je rozvedený zabezpečovací a kamerový systém.

Pro ohřev vody a vytápění slouží plynový kotel. V domě je kombinace podlahového topení a radiátorů. Dům je napojený na obecní vodovod, elektřinu, plyn a kanalizaci.

Obec Velké Karlovice je prestižní, typicky valašskou vesnicí situovanou v údolí pohoří Beskyd a Javorníků. Svou rozlohou patří mezi největší obce v České republice. Díky kouzlu okolní přírody je celoročním lákadlem pro množství návštěvníků, o čemž svědčí i velký počet hotelů, apartmánů a wellness resortů. Je zde k dispozici rovněž veškerá občanská vybavenost – mateřská a základní škola, potraviny, restaurace, pošta, čerpací stanice, autobusová zastávka nebo také vlaková stanice.

Na popularitě získávají Velké Karlovice zejména v posledních letech, kdy si je pro svoje bydlení nebo rekreaci volí řada známých osobností.

Dům je k dispozici po domluvě.
Těším se na Vás na prohlídkách.
Realitní makléř:

Michaela Jakeš Bočová, Mgr.
tel: 420773742331

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 119 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop