Prodej byty 3+1, 71 m2 -

Cena: 3 620 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 15 591 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Vsetín
Lokalita: Nový Hrozenkov
PENB: G
Aktualizace: 16.04.2024 22:25
Číslo zakázky: 59097
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Nabízíme vám exkluzivní příležitost k zakoupení útulného bytu po celkové rekonstrukci v malebné obci Nový Hrozenkov. Byt se nachází v přízemí cihlového bytového domu s pouhými čtyřmi jednotkami, což zaručuje klid a soukromí. Interiér bytu tvoří kuchyň s renovovanou kuchyňskou linkou, která je propojená s obývacím pokojem. V obývacím pokoji naleznete vstup na lodžii s výhledem do zahrady a krbová kamna zajišťující teplo domova. Dále zde naleznete dvě samostatné ložnice. Velkou pozornost si zaslouží především koupelna, kde naleznete jak sprchový kout, tak velkou vanu s atmosférickým osvětlením. To vše v moderním stylu.

K bytu náleží velký sklep s plynovým kotlem. Podíl na společné zahradě kolem domu, která nabízí prostor pro odpočinek a grilování s přáteli.

Koupi bytu lze financovat hypotékou. S vyřízením hypotéky Vám rádi pomůžeme. Prohlídky jsou možné kdykoli po domluvě. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás na prohlídce.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 66 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop